Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
About | THE FIT MOM

Terwijl ik dit schrijf zit ik op mijn balkon. Het is Februari, super koud, maar de zon schijnt heerlijk! En het voelt als een nieuw begin…

Mijn naam is Yasemin en ik ben 34 jaar. Ik ben al 13 jaar gelukkig getrouwd en moeder van een prachtig dochtertje. Mijn man werkt in de offshore  waardoor hij lange periodes van huis is en ik er dus veel alleen ben met mijn lieve meisje, Ava Ela. Zij is nu 2 jaar en het liefste grappigste meisje ooit! En ik ben nu in verwachting van ons tweede wondertje.

Ik neem je mee een jaar terug in de tijd om te vertellen waarom ik deze website ben begonnen. Door een traumatische gebeurtenis in mijn familie heb ik een soort bun-out gekregen. Mijn werk als hulpverlener in de vrouwenopvang, wat ik al 10 jaar met plezier deed, kon ik ineens niet meer uitvoeren. Ik kon niet anders dan helemaal stoppen met alles en rust nemen. Dit vond ik erg moeilijk en eng omdat ik zo gewend was aan mijn routine en werk waar ik zoveel plezier in had. Ik was bang erg depressief te worden en heb toen besloten meer te gaan sporten. Sport heeft mij altijd psychisch goed geholpen en daarom beloofde ik mezelf om dit in elk geval vast te houden.
Gelukkig is er een leuke crèche bij mijn sportschool en daar kon mijn dochtertje heen terwijl ik even een uurtje lekker stoom kon afblazen en mijn hoofd leeg kon maken. En ‘s middags ging ik hardlopend achter de kinderwagen naar een parkje waar m’n dochtertje fijn kon spelen. Dit was de manier voor mij om de leegte op te vullen en weer rust in mijn hoofd te krijgen en dit heeft mij door een hele zware rotperiode heen gesleept. Om gemotiveerd te blijven, ben ik een Instagram account begonnen. Daar ging een wereld voor mij open! Ik kwam zoveel inspirerende sporters, moeders en bloggers tegen. Voorzichtig begon ik zelf ook mijn trotse momentjes te posten en zo ging ik langzaam van Instalozer naar een echte Instagrammer 😉

Inmiddels voel ik me veel beter en ben ik m’n werk weer aan het opbouwen. Door deze zware periode ben ik veel dichter bij mezelf gekomen en er sterker uitgekomen. Zoals vaak in mijn leven, komt er na een moeilijke periode een veel betere periode en dit keer had ik daar alle vertrouwen in. Ik heb altijd al sterk de behoefte gehad om anderen te motiveren en mijn ervaringen te delen. En daarom heb ik besloten te gaan bloggen en deze website te starten.

Fitness EBook
Ik deel veel over gezonde voeding en sport omdat het mij zoveel goeds brengt. En daar krijg ik ook vaak vragen over van volgers. Van daar uit is het idee ontstaan om een Ebook te ontwikkelen met effectieve oefeningen die iedereen thuis kan doen! Dit ebook heb ik gemaakt met leefstijladviseur Yentl Westerbaan van Behealthyfeelgood en Personal trainer Martijn Lieben. Zij hebben mij destijds ook geholpen toen ik meer resultaat wilde zien van het sporten. En toen ik met hulp van hun bezig ging zag ik grote verschillen! Het zijn vakmensen die precies weten wat goed werkt, waardoor je veel meer uit je training haalt. Een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken! Het ebook is daarom ook een garantie tot succes als je de trainingen volgt! Dat durf ik met zekerheid te zeggen omdat ik weet wat de trainingen van deze vakmensen voor resultaat geven. Niet alleen aan mij maar ook alle andere mensen die zij coachen zijn super enthousiast! Nu is alleen sporten natuurlijk niet genoeg. Als je naast het sporten niet gezond eet zul je minder snel resultaat zien en je minder fit voelen. Daarom zij we ook nog bezig een ebook te ontwikkelen waarin makkelijke gezonde receptjes staan. Mocht je naast dit alles graag nog persoonlijke begeleiding willen kan je hier voor terecht bij www.Behealthyfeelgood.nl.

Fitmoms
Inmiddels heb ik via social media super leuke Fitmoms leren kennen die ook naast het moedershap lekker met sport en gezonde voeding bezig zijn. Door hen te volgen krijg ik vaak nieuwe ideeën of motivatie om toch te sporten op een minderen dag. Het leek mij leuk om deze inspirerende vrouwen ook een plek te geven op deze blog. Zo kunnen we elkaar nog meer motiveren en inspireren. Onder het kopje Fitmoms kun je blogs vinden van de topvrouwen!

Alle aspecten die mij blij maken zullen terugkomen op mijn website; van sporttips, gezonde recepten en weetjes tot baby musthavens. En ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren tot een Happy, Healthy Life! En heb je zelf nog leuke suggesties vragen of opmerkingen dan hoor ik dat graag!

Liefs Yasemin

 

About

Kom samen met mij weer in shape!

Kom samen met mij weer in shape!

Instagram