Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Naomi | THE FIT MOM

Hai ! Mijn naam is Naomi ( 26 jaar ) samenwonend met mijn man , ons dochtertje Ivy ( van bijna 1 jaar ) en onze hond. Ik mag mijzelf een trotse fulltime mama noemen! Ivy haar vader is een hardwerkend zelfstandige ondernemer en daardoor wordt de zorg en opvoeding grotendeels alleen door mij gedaan.

Even terug naar het begin..
Voor de geboorte van onze dochter ging ik wel eens naar de sportschool, totaal niet bezig met voeding en at letterlijk en figuurlijk alles waar ik op dat moment trek in had “niks mis mee natuurlijk maar de lichamelijke resultaten waren dan ver te zoeken”. Naar een moeizame start ben ik ongeveer 3 maanden na de bevalling begonnen met Babygym “samen sporten met je baby”. Ik wilde een voorbeeld worden voor mijn dochter, fit zijn en gezond eten en eigenlijk was ik ook wel heel erg benieuwd hoe ik er conditioneel en lichamelijk voor stond.

Nu inmiddels 8 maanden verder sta ik 4x keer per week in de sportschool te knallen op zowel cardio als gewichten en begin ik beetje bij beetje trotser te worden op mijzelf en begin ik een echte Healthy en fit mommy te worden. Mijn sportschool heeft een geweldige opvang waardoor Ivy lekker kan spelen en ik even “los” kan gaan. Mijn doelstelling is de beste versie van jezelf worden en mijzelf continu uitdagen “oke, ook ik wil wel dat mooie kontje en een strakke buik behouden hoor”. Wat is jouw doelstelling?

Naomi