Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Kimberley | THE FIT MOM

Werken, sporten, een geweldige echtgenote en moeder proberen te zijn, een sociaal leven proberen te onderhouden, weinig slapen om zoveel mogelijk uit de dag te halen.
Dat is mijn leven op dit moment.
Vanaf vandaag kan ik daar nog een activiteit aan toevoegen: gastbloggen voor The-Fitmom!

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Yasemin met de vraag of ik een bijdrage zou willen leveren en hier ben ik dan!

Mijn naam is Kimberley, dertig jaar, moeder van twee jongens (drie jaar en vijf maanden) en getrouwd met de man van mijn dromen.
Daarnaast werk ik drie dagen per week en sport aardig fanatiek.

Eigenlijk ben ik voorheen nooit echt sportief geweest. Het kwam niet echt aan bod in mijn opvoeding en ik snapte het nut ervan niet heel erg. Ik ben altijd heel slank geweest, dus ik hoefde het ook niet te doen om af te vallen.

Het keerpunt kwam eigenlijk een jaar na mijn eerste zwangerschap.
Ik kwam toevallig op Facebook zo’n ABSolutely challenge-event tegen en een aantal van mijn vrienden had aangegeven om die maand mee te doen met deze challenge.
Het kostte niks en als het niks was, dan kon ik er zo weer mee stoppen.
Precies iets voor mij dus!

Het concept was dus dat je een maand lang, elke dag oefeningen zou doen volgens een bepaald schema.
Je was er per avond maar 15 minuten aan kwijt, perfect als de kids op bed liggen ook!
Ik hield mijn resultaten bij met een fotodagboek en na die maand zag ik dus echt enorme verschillen en ben daarom niet meer gestopt met sporten.

Sport is voor mij een uitlaatklep. Het maakt mijn hoofd leeg, terwijl je ondertussen een killerbody kweekt. Win/win toch?
Geloof me als ik zeg dat ik tijdens mijn work-outs mezelf vaak afvraag waar ik mee bezig ben. Ik heb er echt een haat/liefde verhouding mee, maar de resultaten zijn zo bevredigend!
En de clichés zijn waar: zodra je verschil ziet, ben je verslaafd.
Het is gewoon zo enorm mooi dat je het lichaam door middel van trainen kan shapen zoals jij het wilt.

Ik ben het uiteindelijk -bijna tot in de extremen- gaan uitbreiden met allerlei sporten tot ik zwanger raakte van de tweede;
Eén keer per week bootcamp, drie keer per week hardlopen en twee of drie keer per week P90X.

Ik kon tijdens de tweede zwangerschap vrij weinig andere dingen dan huilen en me ellendig voelen van de hormonen en daarnaast was ik zo opgeblazen dat ik bijna niet kon lopen, dus heb ik de sport even aan de kant geschoven.

Vier weken na de bevalling ben ik rustig het sporten weer gaan oppakken en daar wil ik je in de loop van deze blogs meer over gaan vertellen, so stay tuned!

Kimberley