Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Ik nam Personal Body Plan mee op vakantie! | THE FIT MOM

Ik zat midden in het proces om binnen mijn leefstijl en trainingen een balans te creëren met Personal Body Plan en toen brak onze vakantie periode aan.. We wilden graag naar ons vakantiehuisje in Turkije maar daar hadden we geen sportschool in de buurt. Vakantie is natuurlijk heerlijk maar als je heel serieus met iets bezig bent wat je graag voort wilt zetten kan het ook stres geven. Ik had wat opgebouwd en wilde dat niet verliezen.Personal Body Plan

Gelukkig kwam mijn persoonlijke coach van Personal Body Plan met de redding. Zij stuurde mij een vakantie schema die ik ook zou kunnen doen zonder sportschool! Compleet met linkjes naar online video voorbeelden voor de uitvoering. Ideaal!

Er zaten om de dag krachtsoefeningen bij zoals de Mountain climber, lunge, Burbee, Hand doek plank enz. En om de dag een tip qua cardio. Oefeningen die ik zelf niet zo snel zou bedenken dus een leuke nieuwe uitdaging.

Personal Body PlanZoals met alles heb ik er wel mijn eigen draai aan gegeven. Ik train op dit moment namelijk ook voor de 4 mijl. En omdat dit voor een goed doel is “Vrouwenopvang Het Kopland” heb ik dit nu eerst voorop gesteld. Om de dag heb ik hardgelopen steeds wat sneller en langer. En dit vind ik heerlijk langs de zee. Daarnaast is samen met een peuter het strand en de lokale speeltuinen verkennen ook een hele cardio op zich 😉

Personal Body Plan

Naast mijn Cardio heb ik de krachtsoefeningen van mijn schema gedaan en ook wat van mijn eigen oefeningen die ik op vakantie fijn vind zoals:

Planken

Personal Body PlanOpdrukken

Personal Body Plan

Personal Body PlanWalking Lunges

Personal Body Plan

Ik heb mijn best gedaan om niet te verliezen wat ik opgebouwd had. Maar daarnaast heb ik het genieten en ontspannen voorop gesteld omdat dat minstens zo belangrijk is voor mijn gezondheid. Dus ik kan niet zeggen dat ik heel consequent het schema heb gevolgd. Het schema gaf mij houvast, voor mijn plan en dat had ik nodig. Als ik met vakantie ga vind ik het altijd lekker om een vorm van beweging vast te houden. Het maakt dat ik nog energieker kan genieten van alles.

Ik krijg wel eens kritiek zoals “moet je nou altijd sporten? Zelf op vakantie!” Daar klinkt een behoorlijk oordeel in. En mijn antwoord is NEE ik moet niks maar wil graag sporten. Sporten is voor mij namelijk iets positiefs. Iets waar ik blij en fit van word geestelijk en lichamelijk. En Personal Body Plan is daarom een cadeautje voor mij wat mij helpt om een nog fittere versie van mijzelf te worden.

Vakantie

Ik hoop dat deze blog jou inspireert om Sport te zien als iets positiefs wat juist op vakantie een meerwaarde kan hebben voor je energie! En wil je meer weten over Personal Body Plan? Klik dan op deze link Personal Body Plan. Je kunt je tot en met 28 September  nog inschrijven voor de volgende ronde. En als jij je inschrijft via deze link ontvang je ook nog eens 15 euro korting!

Liefs Yasemin