Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Slapen wij beter door ons nieuwe matras? Revieuw! | THE FIT MOM

Mijn bed is altijd mijn favoriete plek geweest. Het is de plek waar ik mij fijn voel en staat voor mij voor ontspanning. Nu wij kinderen hebben is het ook een speciale plek voor gezellige gezinsmomenten. Zelfs als onze dochter s’nachts bij ons in bed kruipt omdat ze bang is, geniet ik van die momenten. Samen lekker knuffelen terwijl het buiten donker is en de wereld even stil is.

De laatste tijd was ons bed ook een plek waar we onze draai niet goed konden vinden letterlijk. We hadden het plan om een ander matras te kopen. Mijn man klaagde vaak dat hij niet lekker wakker werd. Hij had  een stijve rug en steeds vaker rugpijn. Toen wij ons bed kochten hadden we voor een stevig matras gekozen omdat we dachten dat het beter zou zijn. Later is ons verteld dat voor ons gewicht, een stevig matras te hard is. Achteraf zijn wij bij de aankoop dus verkeerd geïnformeerd. We hadden geprobeerd met een zachtere topper het wat te compenseren maar dat hielp niet voldoende.

Net toen we het zat werden en een nieuw matras wilden aanschaffen werd ik benaderd door Eve Sleep voor een samenwerking. Toevallig was ik al nieuwsgierig naar de matrassen van Eve Sleep dus vond ik het een goed idee om dit matras uit te proberen en er een review over te schrijven.

Toen wij het matras binnen kregen had ik eerst mijn twijfels omdat ik er niets speciaals aan merkte of zag. Ook toen ik ging liggen om te slapen had ik niet gelijk een opvallend andere beleving dan op het oude matras. Mijn man gaf wel gelijk aan dat hij het lekkerder vond liggen.
Pas de volgende ochtend realiseerde ik mij dat ik vrij snel in slaap was gevallen en eigenlijk ook wel heel lekker had gelegen. Normaal draaide ik s nachts veel omdat ik niet zo lekker lag als ik lang op een kant lag. Mijn man was gelijk heel erg enthousiast. Hij merkte gelijk verschil omdat hij wakker werd zonder pijn in zijn rug!

En dit is eigenlijk nu al maanden zo sinds wij het matras hebben. Dus ik kan er vrij kort over zijn. Het evesleep matras is voor ons een groot succes! Hij ligt lekker en daarom slapen wij een stuk beter. En als jonge ouders is het enorm waardevol dat we lekker liggen en slapen wanneer we de kans krijgen!

Zijn er ook minpunten?
Ik heb Ava ook gevraagd wat zij van het matras vindt, omdat zij tegenwoordig vaak bij ons in bed slaapt. En van Ava moest ik zeggen dat zij het niet zo leuk vind dat ze niet goed op dit matras kan springen. En dat vind ik heel grappig omdat het klopt! Het is een traagschuim matras waardoor het niet mee veert als je springt. Daardoor ligt hij juist heel lekker. Het voelt daardoor alsof je lijf op alle plekjes word gedragen als je ligt.Dus als je graag op je bed wil springen zoals Ava, dan is dit matras geen aanrader. Persoonlijk vond ik de gele zijkant niet zo mooi maar die zie je gelukkig niet door een matrashoes heen. Verder kan ik geen enkel minpunt van dit matras noemen en zou ik hem dus zeker aanraden.