Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
De Sleepyhead een musthave van mijn baby uitzet! | THE FIT MOM

Sleepyhead

De Sleepyhead is mijn favoriete musthave van mijn baby uitzet tot nu toe! Ten eerste omdat ik zoiets echt heb gemist bij mijn eerste baby. En ten tweede omdat ik nu deze prachtige limited edition Sleepyhead met de print van het sprookjesachtige merk Mrs. Mighetto heb!

Verschoonkussen als bedje.
De eerste weken van de kraamtijd van ons dochtertje lukte het niet om haar in de co-sleeper te laten slapen. Ze wilde op mijn pink zuigen en dichtbij ons zijn. Omdat wij wanhopig werden door slaapgebrek en kramp in onze armen kregen, hadden wij haar al gauw tussen ons in gelegd op een verschoon kussen. Deze tip hadden wij van onze kraamhulp gekregen en het werkte. Maar het was niet zo fijn met zo’n plastic ding tussen ons, die eigenlijk een ander doel had. Ook merkten wij dat de baby geborgenheid nodig had. Dus bakerde ik haar een beetje in met een grote dunne doek. Als ik toen had geweten dat er babynestjes waren had ik het wel geweten! Maar zoals vaker ontdek je zoiets te laat en was het voor ons niet meer de moeite waard. Ava sliep op den duur in haar co-sleeper en ondanks dat zij vaak wakker werd, waren wij al tevreden.

Wat is een babynestje?
Het woord zegt het eigenlijk al: een nestje voor de baby. De baby heeft 9 maanden heerlijk warm geborgen in de moeders buik gewoond en ligt na de geboorte ineens los in een bedje. Dat is geen natuurlijke houding en geeft ook niet het veilige gevoel wat baby’s nodig hebben. Er zijn baby’s die daar geen moeite mee hebben, maar onze baby was niet een van deze model baby’s.

Een babynestje zoals deze van Sleepyhead geeft een geborgen gevoel, omdat de baby wat knusser ligt tegen de zachte wanden. En het is super handig dat je de baby overal veilig kunt laten slapen, doordat je het nestje makkelijk verplaatst. Je kan de Sleephead bijvoorbeeld: in je bed doen om veilig samen te slapen, mee op visite of vakantie nemen in plaats van gesleep met een campingbedje. Ideaal toch! Tot 8 maanden kan onze baby in deze prachtige Sleepyhead slapen en als het daarna nog steeds wenselijk is kan ik de grotere versie aanschaffen.


Toevallig ben ik helemaal fan van Mr. Mighetto, dus toen ik deze versie zag van de Sleepyhead was ik helemaal verliefd! De sprookjesachtige illustraties en de kleur vind ik prachtig. En zal ik ook doorvoeren in het kamertje van ons lieve zoontje.

Stiekem.. wil ik ook nog een silver lining en een witte versie. Gelukkig kan je de hoezen ook los bestellen!

sleepyhead

 

 

 

 

 

 

Ik kan niet wachten om mijn lieve baby straks in dit heerlijke nestje te zien slapen! Wil jij ook zo’n mooie Sleapyhead aanschaffen? Dan mag ik je een kortingscode aanbieden voor 5% korting gebruik code:¬†fitmommynl

Liefs Yasemin