Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Tien tien vingers tien tenen | THE FIT MOM

Tien Vingers tien tenen

Een van de eerste dingen die gecontroleerd wordt na de geboorte zijn de vingers en tenen: Oftewel is het lijfje compleet. Ons lijf is het huis van onze ziel op deze aarde. Een gezond lijf is dan ook van grote waarde voor een gelukkig leven.
Bij de keuzes die ik maak voor mijn gezin staat dit onderwerp centraal. Zoals mensen weten die mij kennen
ben ik veel bezig met een zo gezond mogelijke lifestyle al zo lang als ik mij kan herinneren. Dit wil niet zeggen dat ik altijd zo gezond ben geweest. Mijn weerstand is van nature niet geweldig heb ik ondervonden.
Ik heb bijvoorbeeld veel last gehad van endometriose. Dit heeft ook gevolgen gehad voor mijn zwangerschappen waardoor ik extra controles nodig had, omdat er grotere kans was op vroeg geboorte.

Elke keer als ik in het ziekenhuis belandde kwam de brandende vraag of ik wel verzekerd zou zijn voor de opties van de behandelingen. Ik kon bijvoorbeeld thuis behandeld worden mits dit vergoed werd en anders zou ik in het ziekenhuis moeten blijven twee weken. Dit zijn dingen die je nooit bedenkt en verwacht mee te maken dus ik had geen idee. We belden naar onze verzekering om dit te vragen en dan merkten wij dat het lastig was hier snel antwoord op te krijgen. Ik baalde enorm op dat moment dat ik niet goed wist hoe ik verzekerd was. Het waren geen leuke momenten omdat het veel stress gaf in een al ellendige situatie. Het
heeft ervoor gezorgd dat ik het volgende jaar voor mijn aanvullende verzekering een uitgebreider pakket heb gekozen. Ik dacht slim te zijn en had het aanvullende pakket van mijn man veranderd naar een minder
uitgebreide dekking omdat hij er nooit gebruik van maakte. Dit was achteraf niet zo slim.. Ik heb mij hier niet voldoende in verdiept en een hele verkeerde keuze gemaakt. Het was een snelle keuze op het allerlaatste moment en daardoor niet goed doordacht. Ook kreeg ik bij de zorgverzekeraars niet altijd de meest ervaren medewerkers aan de lijn en had ik niet veel aan het advies wat mij gegeven werd.

Dat volgende jaar had mijn man ineens veel fysiotherapie nodig en het bleek het dat hij daar niet voor verzekerd was. Met een klein aanvullend pakket extra was dit wel het geval geweest en dat zou heel veel geld gescheeld hebben.

Dus dit jaar ga ik op tijd goed uitzoeken welke verzekering en welk pakket het beste is voor ons en onze portemonnee. Toen de Consumentenbond mij benaderde voor een samenwerking om gebruik te maken van hun Zorgvergelijker, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Zij bieden een service die geheel onafhankelijk helpt om de meest voordelige en passende een keuze te maken. Toen ik een vriendin hierover vertelde, reageerde zij enthousiast dat zij hier al jaren gebruik van maakt. Dit ga ik deze maand ook doen zodat ik niet weer in tijdnood kom zoals al die voorgaande jaren.

De Consumentenbond werkt met een eerlijke zorgvergelijker die op basis van jouw persoonlijke wensen jou kan helpen de beste keuze te maken. Zij werken met een zorgteam en daardoor krijg je advies van een officieel gediplomeerde expert en dus niet een onervaren callcenter medewerker zoals ik heb meegemaakt. De Zorgvergelijker is vanaf 13-11-18 actief. Voor die tijd kun je je aanmelden voor de ZorgAlert, zodat je op de hoogte kan blijven van de veranderingen in de zorg en de gevolgen voor je zorgverzekering 2019. Ook is er een uitgebreid Zorgdossier, geschreven door experts, dat je gratis kunt raadplegen. Handig wanneer je zelf alle details wil opzoeken.

Heel veel succes met je keuze en ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt!

Liefs Yasemin