Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
“Twinning is Winning” Shoplog | THE FIT MOM

Omdat ik zelf een shoplog heel leuk vind, heb ik besloten er ook een te maken. Als ik zie wat andere vrouwen of moeders kopen raak ik geïnspireerd en krijg ik nieuwe ideeën. En dat brengt vaak zoveel leuks! Dus vandaar dat ik dit nu ook wil doen. Deze eerste shoplog word nog vervolgd met een tweede deel. Ik ben namelijk voor de aankomende vakantie in mei druk bezig met zomerkleding verzamelen uit onze kasten en uit de winkels 😉 En daar ben ik nog laaaang niet klaar mee. Dus kijk gezellig mee wat de eerste stappen zijn richting onze vakantie garderobe!

image4

 

Deze super leuke matching bikini (en het hoedje voor Ava) vond ik bij de HenM. Ik moest nodig een nieuwe bikini aanschaffen omdat veel van mijn oude bikini ’s  mij niet meer passen. Mijn cupmaat is helaas kleiner geworden doordat ik 19 maanden borstvoeding heb gegeven.. Ik geloofde dit nooit maar het is dus echt mogelijk dat je borsten door borstvoeding kleiner worden. Heel jammer maar ik ben dankbaar dat ik zo lang mijn dochter heb kunnen voeden, dus heb ik het er met alle liefde voor over. En het voordeel is dus dat ik nieuwe bikini’s mag kopen! Een nadeel is weer dat niet alle bikini’s leuk staan en ik dus echt moet zoeken naar een bepaalde pasvorm. En dat is gelukt met deze leuke nautische streepjes bikini! En ik kon de mini versie natuurlijk niet laten liggen.
Twinning is winning shoplog

 

Dit is een greep uit Ava haar Mei 2016 vakantie kleertjes. Zoals je ziet houd ik blijkbaar erg van blauw met witte streepjes  en wit en nog eens blauw haha! Ik heb een vrij klassieke tijdloze en beetje sportieve smaak. En daardoor zijn de kleertjes van Ava vaak vrij rustig en makkelijk te combineren. Ik houd niet van hele felle kleuren en drukke poppetjes. Af en toe een mooie kleur of grappige print vind ik wel leuk. Maar dan moet het helemaal kloppen. Ik koop echt op gevoel. Als iets goed voelt en ik er blij van word koop ik het. En bij twijfel laat ik het liggen. Ava heeft nu wel genoeg badkleding haha maar eigenlijk wil ik nog iets met een roze kleurtje als ik dat tegen kom. En ik moet nog even goede sandaaltjes kopen.

Al deze kleding komt van de HenM en Zara en Hema. Ik vind het zonde om teveel geld te betalen voor kinderkleding wat maar kort gedragen kan worden. Dat geld stort ik liever op haar spaarrekening. En als je op bepaalde punten let vind je nog best goede kwaliteit in deze winkels. Bij de HenM koop ik graag van de L.O.G.G collectie . Het is vaak van wat betere kwaliteit en is stijlvoller qua ontwerp. Verder let ik er op dat kleding voor een groot deel uit katoen bestaat. Hoe leuk een synthetische outfit ook is, dat zou ik nooit voor mijn dochtertje kopen en ook bijna niet voor mezelf. Ik vind het belangrijk dat kleding comfortabel is en goed ademend!

Schoenen koop ik wel DUURzaam. Voor mijn dochter gaat een goed voetbed boven een hippe stijl. Ik vind de standaard kinderschoenen vaak niet mooi met alle glitters en poespas. Het is dan ook een uitdaging iets leuks te vinden en vaak daardoor nog duurder.. Maar dat heb ik er voor over. Voor mezelf koop ik ook alleen maar leren of stoffen schoenen. Al is een schoen nog zo mooi een synthetische schoen waar je voeten in zweten zou ik nooit dragen. Dit jaar zou ik het liefst matching leren Saltwater Sandels voor mijn dochter en mij kopen. Maar die zijn moeilijk verkrijgbaar in Nl. Vooral in de kleuren die ik graag zou willen. Dus of dat lukt word in de volgende shoplog vervolgd..

image2

En zo creëer ik vaak matching setjes voor mijn dochter en mij. We lopen er niet bij als een tweeling hoor. Dat vind ik te ver gaan. Maar bepaalde kleuren en prints een beetje afstemmen vind ik super leuk! Ava haar shirtjes heeft en randje in de kleur van mijn bikini en de streepjes matchen natuurlijk ook. De shirtjes op deze foto zijn nog van vorig jaar en daar heb ik de short van de Hema en deze bikini va de HenM voor mezelf bij gekocht!

image1

Deze print vind ik super mooi. Het geeft me heerlijk een zomers gevoel. De comfortabele losse broek had ik vorig jaar bij de HenM gekocht. Ideaal om leuke marktjes af te struinen. Dit jaar werd ik verliefd op deze mini bikini voor mn dochtertje in dezelfde print! Het hoedje vond ik bij de HenM. Dit soort hoedjes vind ik ideaal op het strand bijvoorbeeld tijdens het “zand in emmertje schep moment”. Beschermt haar hoofdje en nek en past bij elke outfit. Natuurlijk heeft Ava ook een lelijk maar beschermend UV-zwempak voor extreem zonnige momenten (met een enorme pet) maar dat is niet de moeite waard om te laten zien op deze shoplog..

21500

Dit is een foto van onze laatste zonnige vakantie. Ava was 1 jaar en kon net goed lopen. In Turkije vond ik dit leuke jurkje voor haar en mijn jurk had ik meegenomen van de HenM. Zonder het zo te plannen waren we helemaal matching en is dit een van mijn favoriete outfits en foto van de vakantie. Zelfs ons loopje was toevallig hetzelfde!

21461

Op deze foto had ons lieve meisje haar mooie jurkje aan met leren sandaaltjes van de Zara. Die had ze puur even voor de fotoshoot aan. Ze had ook verantwoorde sandaaltjes van BunniesJR. Maar die waren te grof voor onder dit jurkje.

21048

Ik kan niet wachten om weer heerlijk met ons gezin te genieten van zon, zee en vooral van elkaar. Wij zijn niet veel samen doordat mijn man in de offhore werkt en dus lange periodes van huis is.  Op deze laatste foto kan je zien dat Ava de zee nog een beetje spannend vond. Ik hoop dat ze er dit jaar meer van kan genieten.

Dit was mijn eerste shoplog! Ik hoop dat het wat inspiratie geeft en helpt om ook alvast met de voorpret van een aankomende vakantie te beginnen. En ik wil met deze shoplog laten zien dat leuke kleding kopen en combineren geen dure hobby hoeft te zijn. Ook de LaiLai kledinglijn voor baby s die ik aan het ontwerpen ben wil ik betaalbaar houden. Kwaliteit hoeft niet super duur te zijn. Als je goed zoekt vind je in de goedkopere winkels ook super leuke kleding voor een zacht prijsje. Toen Ava jonger was en nog sneller groeide kocht ik regelmatig leuke shirtjes bij de Zeeman. Mensen geloven me vaak niet als ik vertel waar ik onze kleding heb gekocht. En dan meld ik ook nog vol trots hoe goedkoop het was. Is een beetje mijn Turkse kant die dan naar boven komt 😉

Ik hoor graag wat je van deze shoplog vind en sta open voor suggesties voor deel twee!

ps: Niets is gesponsord hoor!

Liefs Yasemin