Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/the-fitmom.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Vakantie Voorpret Shoplog! | THE FIT MOM

Wat is het toch heerlijk om mama te zijn van een meisje! Heerlijk samen tutten voor de spiegel en natuurlijk leuke vakantie kleren shoppen! Wij gaan in mei bijna 4 weken vakantie naar Fethiye in Turkije. En dit is het vervolg op mijn eerste vakantie Shoplog! Ik zal het dit keer kort houden en gewoon wat vertellen over de leuke kleertjes en producten die ik voor de aankomende vakantie heb gekocht!
Vakantie Voorpret Shoplog!

We beginnen met dit leuke setje. Het witte tuniekje heb ik bij de Mango gekocht. Heerlijk luchtig katoen en zon schattig modelletje! De grijze legging is van de Hema. Ik koop de leggings wat kleiner zodat ze mooi strak zitten om Ava’s slanke beentjes. Dit is een maatje 86 terwijl ze qua broekjes al maat 98/104 heeft. En de lichtgrijze sneakers zijn van Converse.image9

Dit super zachte truitje vond ik bij Zara. Perfect voor de koelere vakantie avonden. En deze schattige korte broek is ook van Zara (beide maat 104).image7

Het is tenslotte bijna moederdag dus voor mezelf shopte ik ook de lichtgrijze Converse sneakers. En toen ik bij de Etos Naty luiers en zonnebrand crème van Naif kocht kreeg ik er dit leuke magazine van Wendy gratis bij. Helemaal leuk voor de vakantie!
image6

Deze schoenen van Toms was ik niet van plan te kopen. Maar ze zitten zo lekker en je steunt er een goed doel mee. En daarom kon ik ze niet laten liggen. Voor elk paar dat je koopt krijgt een arm kind ook een paar schoenen. Prachtig concept en de schoenen hebben een super goed voetbed voor groot en klein.image8

Deze zachtroze legging is ook van de Hema. Op vakantie vind ik deze leggings ideaal. Luchtig voor de warmte maar ook beschermend tijdens het spelen. Vlakbij ons huis is een prachtige speeltuin heerlijk aan de zee. Daar speelt Ava dagelijks terwijl Mama haar sportoefeningen doet.image5

Dit zijn absolute mini musthavens voor aan het strand! De zonnebrand crème van Lovea ontdekte ik toen ik zwanger was en op zoek was naar de meest natuurlijke verzorgingsproducten zonder slechte toevoegingen. Het merk Lovea is 100% natuurlijk en dus vertrouwd voor de kwetsbare huid van baby en kinderen. En het beschermd goed tegen de zon. Dit jaar neem ik ook de zonnebrand van Naif mee. Deze is ook natuurlijk en ruikt heerlijk! Ik ben benieuwd of hij net zo goed bevalt! De water schoentjes (slofjes) zijn van Slipstop en kocht ik in Turkije. Ze zijn ideaal omdat ze een anti-slipzool hebben UV beschermend zijn en er geen vervelende steentjes of zand binnen kan komen. Wij gebruiken ze onder de douche, bij het zwembad, bij peuterballet en dus op vakantie aan het strand. Als onze web-shop klaar is willen wij deze ook in Nederland gaan verkopen omdat hier iets vergelijkbaars niet te koop is.image3

Dit schattige jurkje met bloemetjes is van Zara en de schoentjes zijn van Saltwater.image2

Dit zijn mijn favoriete producten voor aan het strand. Zonnebrand crème olie en aftersun van Lovea en Beach spray van Lanza voor mooie golvende lokken. Deze beach spray heb ik gekregen van mijn zusje Melike. Zij is een beautyblogger en weet precies welke producten goed werken! Je kunt hier alles over lezen op www.Melikebeauty.comimage1

En tot slot dit schattige perzik kleurige jurkje van de Mango. Ik had al genoeg jurkjes maar was meteen verliefd en kan niet wachten om mijn lieve meisje hier in te zien paraderen!

Vakantie Voorpret Shoplog!

Deze foto’s zijn van onze eerste vakantie met Ava. Ze was nog maar 5 maanden en het was een droom om voor het eerst als gezin van 3 op vakantie te zijn. Het was wel zwaar af en toe doordat je met zon kleintje veel werk hebt aan nachtvoedingen en slaapjes plannen. Maar wat waren we gelukkig. Ik kan niet wachten om weer een heerlijke tijd te beleven met ons gezin. En heb al helemaal voorpret door het shoppen van de leuke kleertjes. Ik hoop dat je deze shoplog leuk vond!Vakantie Voorpret Shoplog!

Liefs Yasemin